I Got My Love in Rainy Day ♥ +Follow me or go Home ?
Love αnd Rαin ♥

Hmmmmmmmmm :'/
Friday, 27 April 2012 | She : HawaIkhwan | 0 Poke[s] Me

Hai assalamualaikum. Ehh blog jadi lain doh heh? Hihi dok ahu pun. Lame ngak dok update ekpun -'-
Adok citer etep, tu dok update hoo. Ade citer pun dok menarik lasung.
Hmmm bosan actually. Pakwe g jalan dok ingat doh tah ke aku. Eee :3
Online facebook, bosan. Online twitter boring. Haihh last-last blog jugokk la hok cari :D

Hm bie, aku rindu mu niee :( 
Aku tahu tadi memang saloh aku. Nok maroh mu dok ahu kalee. Hm sorry a :(
Bukan aku sengajee. Kadang aku sakit hati etep. Hm mu faham kan? :/
Maaf neh bie? Ayat aku akdi orr bukan sungguh pun. Aku tengoh maroh, memang aa kuo macam-macam ayatt. 
Sorryyyyy aaa. Aku dok wat doh pahnie heh?

Hm aku tunggu mu. Mu g dinung mane ade aku kaco mu kan? 
Aku tahu, mu g dinung nok enjoy-enjoy.
That's why aku dok ganggu mu :')
Dakpe, aku faham. Aku takmo kongkong mu sangatt. Mu kan dok wehi aku kongkong mu :')

Nape-nape pun hok jadi, aku nok mu tahu yang aku tetap sayangg mu.
Ingat sapa bila-bila neh bie? 
Aku maroh mu bukan sebab aku dok sayangg mu. Sebab aku sayangg mu lah aku maroh mu wat hal.
Aku takmo doh mende hok dulu jadi mula. Aku cume takot bende tu jadi mula jea.
And now, aku boleh doh slow-slow cayekan mu :')

Aku mintok maaf aa neh tas segala bende hok aku wat ke mu hari nie.
Ptg akdi pun aku layan mu lebih kurang jea ork?
Hm aku sakit hatii. Bukan kerna aku dok sayangg mu. 
Dalam aku sakit hati pun mu tetap layan aku molek ork? 
Aku nyesal wat mu gniee :'( 
Gane-gane pun, aku tetap sayangg mu :')

Swear, i'm really really miss youu :'(