I Got My Love in Rainy Day ♥ +Follow me or go Home ?
Love αnd Rαin ♥

TWEET TWEET
Wednesday, 14 December 2011 | She : HawaIkhwan | 1 Poke[s] Me

Sbelom tuu tlong saya dulu kay? Hihi. Awak sayang, tlong lah saya tekan link bwah nie :'( Saya nak dpat duit banyak-banyak :D Nanti bila kita dah dpat duit banyak-banyak, kita belanjakan awak eskem satu sorang kay! :P
Hp Mahal
Cornetto LOVE
- IPHONE untuk dimenangi

Sape-sape yg belum join churp churp jom lah join. Serious tak rugi. Drp kita update blog hari-hari jea, kan lebih elok klau dpat habuan :D Duit churp churp senang naik. Betol, tak tipu. Kalau nak join, pegi sini kay :)


klik tauu link atas tuu. nanti dpat hadiah. serious, tak bohong :D

Hai awok hai hai haiiii ^^ 
Bosan ah bosan main facebook.
Facebook lembab. Tak suka tak suka.


Btw, kita baru buat twitter, hikhokkk :D
Followers pun ciput jee lagi.
Tpi twitter jauh lebih best drp facebook mark zuckerberg tuu.
Dah lah lembab. Banyak virus plak tuh -_-


Dekat twitter masing-2 tak payah nak like like like mcam facebook.
Just tweet tweet jee. Takde sape membantah pun apa yg kita tulis.
Saya ketinggalan sikit. Org lain dah lame ade twitter kan :'/


Ecely haritu dah buat acc twitter.
Tpi tak pandai nak guna, haha bodoh jee.
Tpi kali nie berusaha jugak mendalami twitter tuu.
Dan ternyata tak lah susah pun. Senang jee :D


Jom ramai-2 join twitter. Kita promote nie tau, haha.
And jgan lupa follow twitter kita kay!
Tekan jee burung biru yg terbang-terbang dlam blog kita nie :)


page element buat hal lagi! hari-hari menjadi. mcam mane nak edit blog klau asyik rosak! :@