I Got My Love in Rainy Day ♥ +Follow me or go Home ?
Love αnd Rαin ♥

NINE MONTHS ♥
Wednesday, 21 December 2011 | She : HawaIkhwan | 0 Poke[s] Me
Hot Story , Cool Story , Blekbewii Mahal , Galaxy Tab

P/s ; Sila sediakan baldi. Ayat dibawah sedikit @#$%. Bukan apa, takut muntah jee ._.

Ohh hai ^^ Hari nie genap 9 bulan kitew dgn superman kiteww, hihi. Kay baru 9 bulan. Tpi 9 bulan tuu lame weyh. Nak boleh smpai 9 bulan macam-macam dugaan ada :/ Kejap-kejap gaduh, kejap-kejap kena marah. Couple, normal lah kan :) Ecely tak kisah pun kalau hari-hari kena marah. Kata sayang, sabar jea lah kan :) Dah biasa dgn semua nie. Marah tanda dia sayangkan kita kot :]
Bie, thankyou sebab sudi couple dgn kitew :D Serious tak hilang sikit pun sayang saya dekat awak even awak selalu buat saya sakit hati. Buatlah apa jea yg b suka, asalkan b bahagia. Kebahagiaan b kbahagiaan syg jgk :P Bie, ingat janji kita kay. Jgan mungkir janji lagi ! Berdosa mungkir janji nie, heee. 
Bie, awak baik, penyayang, kadang-kadang romantik. Romantik kitew sukaaaa :) Serious best kenal awak. 9 bulan kita bersama macam-macam benda terjadi kan? Thanks sebab sabar wlaupun kadang-kadang awak tak sabar. Saya bukan lah smpurna sgt wak. Hanya nie saja yg saya mampu buat utk bhagiakan awak. Tpi kalau kdang-kdang saya marah awak, tengking awak, merajuk, sorry lah ea. Tu memang tabiat buruk saya :'/
Saya dah cukup bahagia bila awak sayangkan saya. Saya bersyukur sebab ada lelaki mcam awak yg sayangkan saya :) Dari mula-mula saya sayangkan awak, sampai skarang sayang tu tak pernah kurang malah makin bertambah. Saya tak mintak banyak pun dari awak. Saya just nak awak sayangkan saya dan setia dgn saya. Kalau suatu hari nanti awak bankrup pun saya tetap sayang awak :D
Dan saya harap hbungan kita lebih lebih lebih lama dari skarang. Atau mungkin kekal hingga akhir hayat kita, insyaAllah. Thanks for everything dear :*
ILOVEYOU IKHWANFAHMI