I Got My Love in Rainy Day ♥ +Follow me or go Home ?
Love αnd Rαin ♥

NEW SHOUTBOX
Sunday, 18 December 2011 | She : HawaIkhwan | 1 Poke[s] Me

Ada cerita best weyh. Nak tahu? Clicklah link bawah nie :)
Budak Hottt
Artis Famous Amous
Pakwe Handsome
Kay dah click? Menarik dak? :D

Ohh yea tadi kitew buat shoutbox baruu. Now kitew dah guna cbox.
Tak selawa shoutmix kan? Takpe ah tak lawa pun. Janji freeeee.
Next year shoutmix kena bayar. Jadah nyaaa. Kedekot!
Guna benda tuu pun nak kena bayar ke? Perlu?


Apa salahnya klau bagi free kan. Dapat pahala, haha.
Its okayyy, now dah guna cbox. Tapiiiii, hm burokkk :'/
Kitew suka shoutmix lah :/
Shoutmix mata duitan mata duitan. Sikit-sikit nak kena bayar. eee!


Pada awak-awak yg masih menggunakan shoutmix, silalah bertukar kpd cbox kay :D
Jgan guna shoutmix. Dia mata duitan, haha.
Tpi tak tahu samada betul atau tak next year kena bayar.


Kalau awak-awak semua nak tahu betul atau tak, awak-awak semua tgok dekat atas shoutmix tuu dia ada tulis Important Notice. 
Haa click yg tuu. Then korang baca ah. Kalau tak faham apa yg dia bgtahu, silalah guna Google translate, haha. Kbaii :*