I Got My Love in Rainy Day ♥ +Follow me or go Home ?
Love αnd Rαin ♥

TAKDE TAJUKK -'-
Saturday, 12 November 2011 | She : HawaIkhwan | 0 Poke[s] Me


Hm, hai ^^ Mood tak brape nk ok smenjak due menjak nie. 
Hm biyasa lah. Adat couple kan? Sabar tuu penting. Kate sayang kan? K hm.
Aku sabar aku sabar. Demi kau.


Lame gila tak update blog kan. Klau update pun psal contest jee.
Takde citer yg best nk dikongsikan awokk :/
Semua nye sedih-2 jee cerita aku. Tak snggup nak kongsi.


Macam-2 mslah dtg. Mood pun xmenentu.
Kejap ok kejap nges kejap happy.
Ape yg tak kena ntah dgn hidup aku nie --'


Aku nak hidup pun mcam takot. Aku takot khilangan dia.
Aku lebih snggup mati drp hdup sorang-2 tanpa dia disisi aku :(
Makkkkk ayahhhhh! Kitew sayang diaaaaaaaa :'( Hm 


K dah ckap psal rumah tangga aku yg tangga dia tak berapa nak kukuh . wuwuwu ~
Mslah bertimbun pun hidup tetap kena. Ape ntah ayat aku nie. Hm
Tuhan bg ujian sebab dia sayangkan hamba dia. 
Supaya aku sedar salah silap aku dkat dia selama nie :(
Selagi termampu, aku sabar.


Hm, ecely lame tak update blog sbb ade manusia yg xbole tgok aku senang.
Klau girl bole lah than kott. Sbb girl mmg suka jage tepi kain org.
Tpi nie lelaki. Gila kot. Nak masuk blog org, prngai lelok lah kan.
Klau nyampah, xpyah lah bukak. Bangang!


Aku tahu kau famous amousssss. Hotstuff lah konon nye kan.
Ehh kau tuu xpayah nk hothotstuff sgt lah. 
Taraf kau tuu stakat hotdog yg jual dkat 7E tuu je lah -,-


Aku dgn kau memang tak pernah jmpe. Tpi aku kenal kau. 
Kau laki, xkan aku nak serang kau kot kan.
Kalau fighting pun mmg dah sah-2 aku mampos awal dulu.


Aku tak cari psal dgn kau. Aku tak ggu kbhagiaan kau.
Kau pun jgn lah ganggu hidup aku yg hari-2 tak brape nak ok nie.
Buat hal sndiri dah lah abang.


Hm dah lah. Buat entry pnjang-2 pun bukan org nak bace.
Buat semak je kan? Nanti ade pulak guest shoutmix aku dtg said HAHAHA plk kan bila buat entry panjong-2?
Alaa manusia. Mmg tak bole tgok org hidup snang siket! FCUK