I Got My Love in Rainy Day ♥ +Follow me or go Home ?
Love αnd Rαin ♥

I WIN !!
Friday, 21 October 2011 | She : HawaIkhwan | 0 Poke[s] Me

Hai awokkkkk. Rindu saya tak, rindu saya takk? Tak? Okey majok hentak-II kaki lah canie. Haha lame da kitew tak update blog kan awok. Malas lah nk cite-II nie, hee. Saya terlalu busy ecely buat mase skarang, hehe. Busy dgn final exam lew! :)

Ecely, kitew ade menang contest tau awokk. Hihi suke nye suke nye :P 1st time join, terus menang. 1st place pulok tuu. Haha bangga sat :P Tapi present tak dpat-II lagi. Aduhh, sedih tau :'(

Hm awok tak caye kee kitew menang? Alaa sedih lah cannie. Nah, bukti :*. Hish, caye lah kitew awokk. Memang betol kitew ade menang, hihik :P Alaa bukan nye nak bangga ape pun. Saje jee nak story. Terharu tau awokk. 

Sebenarnye kan, lepas buat post psal contest tuu, kitew nak delete post tuu tau. Sebab nye kan kitew rase mcam merapu jee story kitew tuu. Tpi tak jadi nak delete sbb kalau menang, tak ke menyesal nanti, haha. Nasib baik lahh tak delete, kalau tak, tak merase lah menang contest tuu. Hewhew. Alaa awok-II, jgan lew jeles dgan kitew. Bukan rezeki awok smua leteww. Lain hari awok-II semua plak yg menang :) Dont'b sad and don't be jeles with me, haha. 

Contest nie pun bukannye contest blog gojes kee, blog lawa ke ape ke. Contest nie dia suro story psal angry bird jee. Tpi serious mmg tak caye menang. Sbb kan cerita yang kitew story tuu tersangat lah merapu. Ishhhhh, nah bace! <3 Dah? Merapu kan? Mcam lari tajuk jee. Ehh btw takpe lah kan. Dah menang pun. Rezeki, syukur lahh :) 

And kpd penganjur contest tuu, thanks sbb pilih saya sbgai pemenang. ILOVEYOUU :)


Ayat atas mcam ayat mintak penyepak jee kan? Haha k abaikan jeee.