I Got My Love in Rainy Day ♥ +Follow me or go Home ?
Love αnd Rαin ♥

ANGRY!
Sunday, 2 October 2011 | She : HawaIkhwan | 3 Poke[s] Me
  

Kau nmpak gmbar atas tuu? Tuu means aku tgh mrah! Aku benci cikgu skolah aku. Bgi aku, ckgu skolah aku lah yg pling cruel! Argh lntak ah org nk ckap aku jhat ke ape ke. Heran pun tak! Kau busy body hal aku nape hah?! Aku tahu kau ckgu, tp xkan lah hal personal aku pun kau nk msuk cmpor. Tlg laa, aku plg xsuka org busy body hal personal aku. Mak bpak aku sniri pun xbusy body mcm kau! Aku tahu kau ckgu, aku kena hrmat kau. Tp kau melampau. Klau mcm nie lah prngai kau kan, smpai kau mampos pun anak mrid kau takkan hormat kau. Kau nk suro org hrmat kau, tp kau prngai mcm cb! Ckgu laki aku respect tp ade laa sorg due yg mcm, hmmm. But ckgu ppuan, bole kire dgn jari yg baik. Hm yela kan, dkat2 kiamat smua ckgu dh mcam gila! Baru msuk dah nk buat taiko. Ehh plisz laa. Jgn nk bwak mlot sgt lah weh. Jgn nak main fitnah sgt lah! Kau pndai ajar ank mrid kau spaya tak main ftnah2 org kan? Habis kau tuu fitnah org xpe plk? Tak dose? Lantak aku laa nk couple ke ape ke. Aku takde pnjam laki kau pun nak buat pakwe aku. Hm sudah2 lah ckgu. Jage hal sndiri sudah. Jgn smpai aku bwak mak bpak aku pegi settle sndri dgn kau kau dan kau. Bye!