I Got My Love in Rainy Day ♥ +Follow me or go Home ?
Love αnd Rαin ♥

Hurm ;/
Saturday, 24 September 2011 | She : HawaIkhwan | 0 Poke[s] Me
Boy, aku tahu and aku sedar aku tak sempurna. Tapi kau tak bole sesuka haty kau je nak kutuk aku. Ape kau fkir aku takde prasaan ke jantan hoii? Depan pakwe aku bole kau kutuk aku kan? Eh abang, mulut tuu jgan lanciau sngt bole tak bang? Menyakitkan hati lha bangg. Kau jgn ingat kau tuu perfect sngt lha bang. Patot lha smua awek kau lari kan? Perangai kau serupa babi lha bang. Kesian sape dpat kau kan? Mulut tuu plis lha jage bang. Sumpah aku terasa dgn mulut kau. Bukan stakat aku je terase, mmber aku sniri pun terase. Awek geng kau sendiri pun terase. Pkir2 lha weyh. Brubah lha sbelom smua org meluat dgn prangai kau. Aku yg baru kenal kau pun dah terase dgn kau. Ape celop kau bang? Kau igt kau hensem sngt kee? Eee moyang aku lgy kachak dari kau! Ingat ehh , sampai bile-2 pun aku takkan tegor kau! Bye